BLOG

24th of June 2015

WORKSHOP: Menštruačný cyklus pre mužov a ženy

Osobná pozvánka na Drienok 2015 Sobota 27.06. 11:00 Nedeľa 28.06. 10:00

Najdrahší moji milí,

 

Osobne Vás týmto pozývam na Drienok 2015 - Festival hudby a tanca, kde sa s Vami a všetkými daľšími účastníkmi rada podelím o prvé skúsenosti so sexuálnymi hormónmi žien aj mužov a ako si plne užiť bytia ženou aj so ženou :)

 

Budú to výhradne veci, ktoré sme sa v škole neučili, workshop bude vhodný pre všetkých, ktorí už nejakým sposobom hormonálny cyklus zažili (u mužov 24 hodinový a u žien menštruačný), poprípade ešte o ňom vôbec nevedia ale radi by, a najneskor od 14-teho roku veku.

 

Ak by ste prísť nemohli, pošlite mi prosím Váš najvtipnejši alebo najvážnejší dôležitý príbeh ovplyvnený sexuálnymi hormónmi alebo menštruačným cyklom alebo nejakým cyklom, ktorý nepoznate, a ja sa oň v rámci možností s učastníkmi workshopu popísaného dole - ak chcete plne inkognito alebo s udaním zdroja - podelím :)

 

Posledný pribeh, čo ma šokol, aj keď nemusel, bol od finančnej direktorky väčšej firmy vo Švajčiarsku, ktorá vraj každý mesiac pred menzesom nemiestne vyleti na manžela, deti aj kolegov v práci. Táto žena podľa mňa patrí k top 5% racionálnych ľudí vo svete, no racionálne niektoré situácie napriek vsetkej snahe este po 30-ke pred menzesom stále nevedela. Viete si predstaviť, kde by bola kariérne, keby túto užasnú energiu vedela nasmerovať lepším smerom?!? A ako sa ma v takych situáciach zachovať manžel či kolega?

 

Moje súkromné príbehy sú, že:

  • Občas vidím (aj cítim aj počujem) oveľa lepšie ako inokedy a iba spánkom či stresom to nie je.
  • Niekedy sa viem výnimočne dobre priestorovo orientovať a potom sa v mape zase tratím a topológiou miest, ktorými cestujem, to nie je.
  • V určité dni si spomeniem aj tie najzriedkavejšie slovíčka v hociktorom jazyku, a inokedy sa nevykoktám ani po Slovensky a začinajúcou demenciou či Alzheimerom to stále dufam nie je :-)

 

Tiež príbeh Slováka takmer pijana v zahraničí, ktorý ma zarazil, no opakovane uistil, že to myslel vážne: „Aj ja som cyklický, pri splne mesiaca možem vždy vypiť viac piva bez opice.“

 

Harmonogram festivalu: http://projekt-zivot.sk/drienok2015/

 

Workshop pre Vás:

________________________

Humor a výhody: Sex hormóny a menštruačný cyklus pre mužov a ženy (Lucia Lukanová)  The Flow  (sobota 11:00 / nedeľa 11:00 - 27.-28.06.2015 Drienok)

Workshop o sex hormónoch mužov a žien a ako sa zladiť s ich flowom na ceste za úspechom a šťastím. Každá fáza cyklu má svoje silné stránky, ak ich poznáte, môžete ich využiť vo svoj prospech a prispieť tak k svojej životnej spokojnosti aj kariérnemu úspechu. Prednáška bude sprevádzaná množstvom súkromných aj profesionálných príkladov zo života autorky ako manažérky medzinárodných projektov po celom svete a z vývoja aplikácie The Flow, tiež sa môžete podeliť o vlastné.

________________________

 

Pevne dúfam, ze týmto dobre mysleným workshopom utknem v mysli učastníkov len tým najlepším a poučným spôsobom.

 

Prepošlite pozvávnku dalej všetkým, ktorí ešte nevedia, ako strávia koniec tohto týždňa, festival hudby a tanca (aj bez workshopu hore) ich možno láka!

 

Uvidíme sa na Drienku?

 

S láskou,

Lucia

PS: Vlastné príbehy posielajte cez facebook appky https://www.facebook.com/theflowapp alebo na lucia.lukanova@theflow-app.com. Teším sa na ne! :-)